Så er der godt nyt til folk med interesse for proaktiv konflikthåndtering. Den 21. april, kan man nemlig bliver klogere på de gode norske erfaringer med brug af projektintegreret mediation (PRIME) i nogle af deres største infrastrukturprojekter.

Projektintegreret Mediation (PRIME) er en metode til at forebygge og håndtere konflikter i større bygge- og anlægsprojekter. Dette gøres ved, at der allerede før projektet starter, nedsættes et mediationsteam, som skal bistå projektet med at forebygge og håndtere konflikter. Det er dermed et operativt og proaktivt konfliktløsningsværktøj, der skal sikre, at der altid er fokus på, hvad der i projektets interesse. Konceptet anvendes i nogle af de største infrastrukturprojekter i Norge – med gode erfaringer og resultater til følge.

På seminariet stiller Thomas Samsø Bloch (CPH Mediation & Negotiation) sammen med to norske kollegaer Karin Kaasen (Banenor), Cathrine Murstad (NyeVeie), Kim Østergaard, Frederik Skamris Holm (Copenhagen Business School) samt Mie Andersen og Jan Buur Frederiksen (Center for Ejendomme/RegionH) skarpt på proaktiv konfliktforebyggelse i byggeriet og inviterer til en god drøftelse af mulighederne for brugen af PRIME i en dansk kontekst.

Program:

Kl. 13:00 – 13:15: Velkomst og indledning v/ Prof. Kim Østergaard, CBS og Ph.d. Frederik Skamris Holm, CBS.

Kl. 13:15 – 14:00: Strategisk konflikthåndtering i byggeriet – fra reaktiv konfliktløsning til proaktiv konfliktforebyggelse v/Mediator/Advokat/Konflikthåndteringsrådgiver, Thomas Samsø Bloch,
CPH Mediation & Negotiation

Kl. 14:00 – 14:45: De norske erfaringer med PRIME v/ Director Contract Management Karin Kaasen, Dovre Group Consulting AS og Leder kontraktsutvikling og mekling, Cathrine Murstad, Nye Veier.

Kl. 14:45 – 15:00: Pause.

Kl. 15:00 – 15:30: On-boarding proces som konfliktforebyggende tiltag v/ Udviklingschef for Relationelle Samarbejder/Konfliktmægler Mie A. A. Andersen, Center for Ejendomme/Region Hovedstaden og Projektchef Jan Buur Frederiksen, Center for Ejendomme/Region Hovedstaden.

Kl. 15:30 – 16:00: Plenum drøftelse v/ Prof. Kim Østergaard, CBS.

Konklusion og afslutning.

Ca. kl. 16:10 – 17:30: Netværk med kaffe, vin, vand og snacks.

Tid: Fredag den 21. april 2023, kl. 13.00 – 17.30

Sted: CBS, Solbjerg Plads 3, Nykredit Aud. 2000 Frederiksberg

Tilmelding: https://cbs.nemtilmeld.dk/666/