fire hænder (1)

Mediation

Mediation er en moderne, hurtig og effektiv måde at løse kommercielle tvister uden for retten og i fuld fortrolighed. Uanset om der er to eller flere parter, er målet at løse tvisten gennem dialog og forhandling med det formål at nå en løsning, der er skræddersyet til parternes interesser og behov. Ligegyldig hvor kompleks tvisten er, eller hvor mange parter der er involveret, kan vi hjælpe dig med at finde bedre løsninger, der sparer din virksomhed eller organisation tid og penge med fokus på samarbejde fremfor konflikt.

Mediationsprocessen er yderst fleksibel og skræddersyet til de involverede parter

fire-haender-1-3

Mediatoren er neutral og upartisk og hjælper parterne med at identificere de relevante spørgsmål, diskutere individuelle interesser og behov og til sidst hjælpe parterne med at nå frem til en fælles aftale i stedet for at lade en dommer eller voldgiftsdommer træffe afgørelse i sagen.

Målet er i fællesskab at finde løsninger baseret på parternes interesser og behov og ikke kun juridiske normer for at nå bedre og mere kommercielt orienterede løsninger, end hvad der kan opnås gennem retssager eller voldgift.

Mediationsprocessen er yderst fleksibel og skræddersyet til de involverede parter. Det giver dem mulighed for at bevare kontrollen, komme hurtigt og effektivt videre, holde omkostningerne nede og samtidig fokusere på fremtidigt samarbejde frem for tidligere uenigheder.

Hos CPH Mediation & Negotiation er vi mediatorer og advokater, som er specialiseret i mediation forhandling og konflikthåndtering. Vi har stor erfaring med at gennemføre mediationer og med at organisere mediationsprocesser, der passer til omstændighederne og parternes behov.

Vi tilbyder traditionel mediation ved fysiske møder samt on-line mediation.

I tvister mellem danske og svenske virksomheder tilbyder vi co-mediation med henblik på at bygge bro over sproglige- og kulturelle barrierer. For mere information om cross-boarder co-mediation henviser vi til artiklen: “Co-mediation in a cross-boarder context“.

Vi tilbyder også co-mediation eller mediatorteams, hvor der er behov for mere end én mediator, særlig fagekspertise eller sprogkundskaber, f.eks. i grænseoverskridende tvister. Gennem vores omfattende internationale mediatornetværk kan vi hjælpe med at udvælge det rigtige team til at hjælpe jer med at finde den rigtige løsning på jeres tvist.